8 ft. container

8 ft. container

8 ft. containers zijn zeer compact en gemakkelijk te transporteren. Deze ca. 2,44 x 2,20 x 2,26 m grote opslagcontainers worden meestal in de bouwsector gebruikt. 

 

 

Meer...
10 ft. container

10 ft. container

10 ft containers bieden een praktische en flexibele oplossingen in verschillende toepassingsgebieden. Als werktuig container, storage box, als testruimte etc.

Meer...
20 ft. container

20 ft. container

20 ft. standaard dry van containers / zeecontainers / TUE worden vaak in de export per schip gebruikt. Met hun 6 meter lengte doet dit type ook perfect dienst als opslagcontainer, expositieruimte, werfkeet,...
 

Meer...
40 ft. container

40 ft. container

40 ft. containers of 40 foot Equivalent Units, zijn 12 meter lang en bieden dubbel zoveel laadruimte dan de 20 ft. standaard containers. Nieuw of gebruikt in A-, B- of C-kwaliteit.

Meer...
45 ft. container

45 ft. container

45 ft. containers zijn in feite 40 ft. standaard containers, maar dan 1,10 m langer. Hierdoor is er geen bijzondere handling nodig bij deze containers. 

Meer...
Reefer container

Reefer container

Reefers 20 ft. en 40 ft. koelcontainers / reefers met integrale cooling units. Reefers kunnen gebruikt worden als opslagplaats of transportverpakking van verderfelijke goederen, als koelcel of als testruimte.
 

Meer...
20 ft./40 ft. High Cube container

20 ft./40 ft. High Cube container

High cube containers zijn in weze hetzelfde geconstueerd als de standard dry van containers, maar hebben 30 cm extra laadruimte in de hoogte.

Meer...
40 ft./45 ft. HCPW container

40 ft./45 ft. HCPW container

High cube pallet wide containers zijn extra hoog en extra breed. 45 ft. HCPW containers zijn enkel geschikt voor transport over weg, rails en binnenwateren.

Meer...
20ft./40ft. Open Top container

20ft./40ft. Open Top container

Open top containers met soft-top met tarpaulin dak of hard-top met afneembaar of fixed stalen dak maakt container belading van bovenaf mogelijk.
 

Meer...
20 ft./40 ft. Flatrack container

20 ft./40 ft. Flatrack container

Flatrack containers worden gebruikt voor het transport van grote ladingen, bv. machines.

Meer...
Container kopen in de haven van Antwerpen.

Container kopen

Belgium Container Trading biedt zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers in haast alle maten en types aan. Is de container die u wenst niet direct beschikbaar, dan kunnen wij deze vrij snel ter beschikking stellen. Ook voor containermodificaties bent u bij ons aan het juiste adres. Ons vakkundige team zal de container op maat van uw behoeftes ombouwen. Roldeuren, vluchtdeuren, vensters, rolluiken, belichting, luchtgaten,…de uitbouw mogelijkheden lijken oneindig.

Wanneer u ervoor kiest een container te kopen bij BCT geniet u van een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding en service op maat. Wij zij zijn uw one-stop shop wanneer het om containers gaat. Dat wil zeggen dat wij alles in eigen beheer doen: van aankoop tot levering.

Een container kopen biedt vele voordelen:
- geen extrakosten
- container altijd beschikbaar
- goede investering: hoge restwaarde
- verschillende toepassingen: opslagruimte, reclamecontainer, expositieruimte, transportverpakking,...
Wenst u echter huur-koop? Dan bieden wij verschillende leasing-mogelijkheden.

Overigens kunt u bij ons ook containeraccesoires als sloten, oprijplaten, etc. bestellen bij de aankoop/huur van uw container.

Container inwisselen: Heeft uw container zijn beste tijd gehad? Wij bieden een goede restwaarde als u deze inlevert bij de aankoop van een nieuwe(re) container. U kiest de container naar wens uit, wij leveren deze en halen de oude op!

Containeraankoop: Uitzonderlijk zijn wij ook geinteresseerd in de aankoop van zeecontainers. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de aankoop van containers.

Belgium Container Trading is uw directe aanspreekpartner in de haven van Antwerpen. U kunt ons depot komen bezoeken en de container(s) zelf uit komen kiezen, maar u kunt deze ook snel online bestellen. Wij hebben een zeer gemakkelijk bereikbaar depot, direct gelegen aan de snelweg A12 Antwerpen - Rotterdam.