8 ft. container

8 ft. container

8 ft. containers zijn zeer compact en gemakkelijk te transporteren. Deze ca. 2,44 x 2,20 x 2,26 m grote opslagcontainers worden meestal in de bouwsector gebruikt. 

 

 

Meer...
10 ft. container

10 ft. container

10 ft containers bieden een praktische en flexibele oplossingen in verschillende toepassingsgebieden. Als werktuig container, storage box, als testruimte etc.

Meer...
20 ft. container

20 ft. container

20 ft. standaard dry van containers / zeecontainers / TUE worden vaak in de export per schip gebruikt. Met hun 6 meter lengte doet dit type ook perfect dienst als opslagcontainer, expositieruimte, werfkeet,...
 

Meer...
40 ft. container

40 ft. container

40 ft. containers of 40 foot Equivalent Units, zijn 12 meter lang en bieden dubbel zoveel laadruimte dan de 20 ft. standaard containers. Nieuw of gebruikt in A-, B- of C-kwaliteit.

Meer...
45 ft. container

45 ft. container

45 ft. containers zijn in feite 40 ft. standaard containers, maar dan 1,10 m langer. Hierdoor is er geen bijzondere handling nodig bij deze containers. 

Meer...
Reefer container

Reefer container

Reefers 20 ft. en 40 ft. koelcontainers / reefers met integrale cooling units. Reefers kunnen gebruikt worden als opslagplaats of transportverpakking van verderfelijke goederen, als koelcel of als testruimte.
 

Meer...
20 ft./40 ft. High Cube container

20 ft./40 ft. High Cube container

High cube containers zijn in weze hetzelfde geconstueerd als de standard dry van containers, maar hebben 30 cm extra laadruimte in de hoogte.

Meer...
40 ft./45 ft. HCPW container

40 ft./45 ft. HCPW container

High cube pallet wide containers zijn extra hoog en extra breed. 45 ft. HCPW containers zijn enkel geschikt voor transport over weg, rails en binnenwateren.

Meer...
20ft./40ft. Open Top container

20ft./40ft. Open Top container

Open top containers met soft-top met tarpaulin dak of hard-top met afneembaar of fixed stalen dak maakt container belading van bovenaf mogelijk.
 

Meer...
20 ft./40 ft. Flatrack container

20 ft./40 ft. Flatrack container

Flatrack containers worden gebruikt voor het transport van grote ladingen, bv. machines.

Meer...
Reefer / Koelcontainer / Container Cooling Units

Reefer container

Algemeen


Reefer containers:
Wij kunnen 20 ft. en 40 ft. reefers aanbieden. Er zijn verschillende merken koelaggregaten: Carrier, Thermoking, Seacold etc. Reefers worden vaak ingezet voor het transport/de opslag van temperatuurgevoelige goederen. Wellness? U kunt een koelcontainer ook gebruiken als afkoelruimte bij de sauna. Koelcontainers zijn als porthole en integral unit verkrijgbaar, maar ook als isoleercontainer met extra koelaggregaat. 

Specificaties

Bij een reefer kan de temperatuur geregeld worden van -25 tot +25*C. Koelcontainers bestaan uit staal of aluminium met een binnenzijde uit roestvrij staal en een aluminium bodem met T-grade profielen. Een pre trip inspectie, een PTI- rapport en een geldige CSC-keuring zijn eveneens onderdeel van een reefer container. Op aanvraag kunnen wij hierbij ook een operation of owners manual opstellen. Desgewenst kunt u bij ons een service-contract afsluiten. 

Alle niet verzinkte delen zijn gegarandeerd bestand tegen oxidatie.
 

20 ft. koelcontainers: 
- Buiten afmetingen: ca. 6,06 x 2,44 x 2,59 m
- Binnen afmetingen: ca 5,41 x 2,28 x 2,24 m                         
- Doorrijhoogte: ca. 2,28 x 2,24 m
- Volume: ca. 27 m³
 

40 ft. koelcontainers: meestal high cube uitgevoerd
- Buitenafmetingen: ca. 12,20 x 2,44 x 2,89 m
- Binnen afmetingen: ca. 11,57 x 2,26 x 2,49 m
- Doorrijhoogte: ca. 2,26 x 2,43 m
- Volume: ca. 66 m³

Container foto's
Offerte

Heeft u interesse in de koop of huur van een reefer container? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande "contact"-button. Wenst u telefonisch contact, gebruik dan de "terugbelnotitie". Uw e-mailadres wordt bij de terugbelnotitie niet automatisch vermeld. 

<< terug volgende >>