8 ft. container

8 ft. container

8 ft. containers zijn zeer compact en gemakkelijk te transporteren. Deze ca. 2,44 x 2,20 x 2,26 m grote opslagcontainers worden meestal in de bouwsector gebruikt. 

 

 

Meer...
10 ft. container

10 ft. container

10 ft containers bieden een praktische en flexibele oplossingen in verschillende toepassingsgebieden. Als werktuig container, storage box, als testruimte etc.

Meer...
20 ft. container

20 ft. container

20 ft. standaard dry van containers / zeecontainers / TUE worden vaak in de export per schip gebruikt. Met hun 6 meter lengte doet dit type ook perfect dienst als opslagcontainer, expositieruimte, werfkeet,...
 

Meer...
40 ft. container

40 ft. container

40 ft. containers of 40 foot Equivalent Units, zijn 12 meter lang en bieden dubbel zoveel laadruimte dan de 20 ft. standaard containers. Nieuw of gebruikt in A-, B- of C-kwaliteit.

Meer...
45 ft. container

45 ft. container

45 ft. containers zijn in feite 40 ft. standaard containers, maar dan 1,10 m langer. Hierdoor is er geen bijzondere handling nodig bij deze containers. 

Meer...
Reefer container

Reefer container

Reefers 20 ft. en 40 ft. koelcontainers / reefers met integrale cooling units. Reefers kunnen gebruikt worden als opslagplaats of transportverpakking van verderfelijke goederen, als koelcel of als testruimte.
 

Meer...
20 ft./40 ft. High Cube container

20 ft./40 ft. High Cube container

High cube containers zijn in weze hetzelfde geconstueerd als de standard dry van containers, maar hebben 30 cm extra laadruimte in de hoogte.

Meer...
40 ft./45 ft. HCPW container

40 ft./45 ft. HCPW container

High cube pallet wide containers zijn extra hoog en extra breed. 45 ft. HCPW containers zijn enkel geschikt voor transport over weg, rails en binnenwateren.

Meer...
20ft./40ft. Open Top container

20ft./40ft. Open Top container

Open top containers met soft-top met tarpaulin dak of hard-top met afneembaar of fixed stalen dak maakt container belading van bovenaf mogelijk.
 

Meer...
20 ft./40 ft. Flatrack container

20 ft./40 ft. Flatrack container

Flatrack containers worden gebruikt voor het transport van grote ladingen, bv. machines.

Meer...
Opslagcontainers / stockage container

Opslagcontainer

Algemeen

"Maak een einde aan de wanorde en chaos! Stockeer uw zaken in een container, de mega-opslagbox.”
 
Standaardcontainer als opslagcontainer:  
- Inbraakveilig: anti-diefstal slot op aanvraag.
- Overal inzetbaar: zowel industrieel als in de bouw, de landbouw of thuis.
- Eenvoudig te beladen: dubbele vleugeldeuren zijn wijd te openen en maken belading van volumineuze goederen tot wel 2,44 m breed en 2,59 m hoog mogelijk. Ook bijzondere uitvoeringen als high cube en/of pallet wide mogelijk.
- Opslagcontainers als nachtkluis.
- Materiaalcontainers: beveiligde bewaring van werktuigen, sporttoestellen, bouwmachines, documenten, edelmetalen, meubelen; goederen in het algemeen.
- Bandenopslag.
- Tailor made containers: uitvoer naar wens.
- Optreksysteem mogelijk: slede met haakarm.

Vaak voorkomende types opslagcontainers zijn:

20 ft. containers
40 ft. containers

45 ft. containers 

U kunt bij ons terecht voor stalen containers in alle maten. Wij bieden echter geen verzinkte opslagcontainers aan. 

Specificaties

Zeecontainers hebben echter zeer uiteenlopende toepassingsgebieden:
- Opslagcontainer
- Werfkeet
- Transportverpakking
- Expositieruimte
- Reclame oppervlakte
- Videowall
- Geluidsmuur
- …
Ons vakkundige team maakt de container zo dat deze aan uw eisen voldoet. Wij zijn bedreven in het foamen en isoleren, lassen en spuiten van zeecontainers. Ons ervaren team is gespecialiseerd in de reparatie van reefers en zeecontainers. Wij renoveren de containers volgens de ISO-normen en kunnen de pre-trip-inspectie van uw reefer in orde maken.

Container foto's
Offerte

We bieden geen verzinkte materiaalcontainers aan. Een zeecontainer kan echter ook perfect dienst doen als opslagruimte. Onze containers zijn uit het robuuste Cor-Ten staal vervaardigd en bieden een lange termijn oplossing.

Heeft u interesse in de koop of huur van een opslagcontainer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande "contact"-button. Wenst u telefonisch contact, gebruik dan de "terugbelnotitie".
 

<< terug volgende >>