8 ft. container

8 ft. container

8 ft. containers zijn zeer compact en gemakkelijk te transporteren. Deze ca. 2,44 x 2,20 x 2,26 m grote opslagcontainers worden meestal in de bouwsector gebruikt. 

 

 

Meer...
10 ft. container

10 ft. container

10 ft containers bieden een praktische en flexibele oplossingen in verschillende toepassingsgebieden. Als werktuig container, storage box, als testruimte etc.

Meer...
20 ft. container

20 ft. container

20 ft. standaard dry van containers / zeecontainers / TUE worden vaak in de export per schip gebruikt. Met hun 6 meter lengte doet dit type ook perfect dienst als opslagcontainer, expositieruimte, werfkeet,...
 

Meer...
40 ft. container

40 ft. container

40 ft. containers of 40 foot Equivalent Units, zijn 12 meter lang en bieden dubbel zoveel laadruimte dan de 20 ft. standaard containers. Nieuw of gebruikt in A-, B- of C-kwaliteit.

Meer...
45 ft. container

45 ft. container

45 ft. containers zijn in feite 40 ft. standaard containers, maar dan 1,10 m langer. Hierdoor is er geen bijzondere handling nodig bij deze containers. 

Meer...
Reefer container

Reefer container

Reefers 20 ft. en 40 ft. koelcontainers / reefers met integrale cooling units. Reefers kunnen gebruikt worden als opslagplaats of transportverpakking van verderfelijke goederen, als koelcel of als testruimte.
 

Meer...
20 ft./40 ft. High Cube container

20 ft./40 ft. High Cube container

High cube containers zijn in weze hetzelfde geconstueerd als de standard dry van containers, maar hebben 30 cm extra laadruimte in de hoogte.

Meer...
40 ft./45 ft. HCPW container

40 ft./45 ft. HCPW container

High cube pallet wide containers zijn extra hoog en extra breed. 45 ft. HCPW containers zijn enkel geschikt voor transport over weg, rails en binnenwateren.

Meer...
20ft./40ft. Open Top container

20ft./40ft. Open Top container

Open top containers met soft-top met tarpaulin dak of hard-top met afneembaar of fixed stalen dak maakt container belading van bovenaf mogelijk.
 

Meer...
20 ft./40 ft. Flatrack container

20 ft./40 ft. Flatrack container

Flatrack containers worden gebruikt voor het transport van grote ladingen, bv. machines.

Meer...
Reclamecontainer / show room container

Reclamecontainer

Algemeen


Mobiel, veilig en flexibel inzetbaar!

Zeecontainers als mobiele advertentieruimte in uw huisstijl. De zijwanden bieden genoeg plaats voor een duidelijke expressie van uw bedrijf. De reclamecontainer kan tegelijk dienen als opslagplaats op bv. bouwwerven, maar ook als showroom op beurzen en evenementen. Het gebruik van zeecontainers als reclame oppervlakte is nog niet volledig ingeburgerd en valt dus extra op. Door het gebruik van hoogwaardige lak en stickers zult u lang plezier hebben van de gecustomizede container. Wenst u wijzigingen aan te brengen in de boodschap die u naarbuiten brengt? Dan kan dat eenvoudig en snel.

Specificaties

Voordelen van een reclamecontainer:
- groot oppervlak: minstens 12m2 - 20 ft. container
- multifunctionele oplossing
- langdurig inzetbaar, eenvoudig te wijzigen
- flexibel/mobiel

Container foto's
Offerte

Zet uw Corporate Identity kracht bij. Door hun grootte en meerdere zichtbare zijden zijn onze zeecontainers precies de juiste oplossing wanneer u een effectief reclamemiddel zoekt.

Heeft u interesse in de koop of huur van een reclamecontainer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande "contact"-button. Wenst u telefonisch contact, gebruik dan de "terugbelnotitie". Uw e-mailadres wordt bij de terugbelnotitie niet automatisch vermeld. 

<< terug volgende >>