Containerunits & bureelcontainers
Taal instellen
8 ft. container

8 ft. container

8 ft. containers zijn zeer compact en gemakkelijk te transporteren. Deze ca. 2,44 x 2,20 x 2,26 m grote opslagcontainers worden meestal in de bouwsector gebruikt. 

 

 

Meer...
10 ft. container

10 ft. container

10 ft containers bieden een praktische en flexibele oplossingen in verschillende toepassingsgebieden. Als werktuig container, storage box, als testruimte etc.

Meer...
20 ft. container

20 ft. container

20 ft. standaard dry van containers / zeecontainers / TUE worden vaak in de export per schip gebruikt. Met hun 6 meter lengte doet dit type ook perfect dienst als opslagcontainer, expositieruimte, werfkeet,...
 

Meer...
40 ft. container

40 ft. container

40 ft. containers of 40 foot Equivalent Units, zijn 12 meter lang en bieden dubbel zoveel laadruimte dan de 20 ft. standaard containers. Nieuw of gebruikt in A-, B- of C-kwaliteit.

Meer...
45 ft. container

45 ft. container

45 ft. containers zijn in feite 40 ft. standaard containers, maar dan 1,10 m langer. Hierdoor is er geen bijzondere handling nodig bij deze containers. 

Meer...
Reefer container

Reefer container

Reefers 20 ft. en 40 ft. koelcontainers / reefers met integrale cooling units. Reefers kunnen gebruikt worden als opslagplaats of transportverpakking van verderfelijke goederen, als koelcel of als testruimte.
 

Meer...
20 ft./40 ft. High Cube container

20 ft./40 ft. High Cube container

High cube containers zijn in weze hetzelfde geconstueerd als de standard dry van containers, maar hebben 30 cm extra laadruimte in de hoogte.

Meer...
40 ft./45 ft. HCPW container

40 ft./45 ft. HCPW container

High cube pallet wide containers zijn extra hoog en extra breed. 45 ft. HCPW containers zijn enkel geschikt voor transport over weg, rails en binnenwateren.

Meer...
20ft./40ft. Open Top container

20ft./40ft. Open Top container

Open top containers met soft-top met tarpaulin dak of hard-top met afneembaar of fixed stalen dak maakt container belading van bovenaf mogelijk.
 

Meer...
20 ft./40 ft. Flatrack container

20 ft./40 ft. Flatrack container

Flatrack containers worden gebruikt voor het transport van grote ladingen, bv. machines.

Meer...
Bureelcontainers / woonunits

Containerunits & bureelcontainers

Algemeen


Containerunits:
Bureaucontainers vormen een compact en direct inzetbare oplossing wanneer u over een mobiel kantoor wilt beschikken. U kunt ze tijdelijk inzetten tijdens verbouwingen, maar ook langdurig. Bureaucontainers kunnen ook als basis voor uw kantoorgebouw dienen. Maar bureelcontainers beperken zich niet enkel tot het bedrijfswezen. 

Het zijn compacte, geïsoleerde en volledig uitgeruste ruimtes die perfect dienst kunnen doen als vip-room bij een festival of als expositieruimte op een beurs. Schaf een bureaucontainer provisorisch of langdurig, voor private of zakelijke doeleinden aan.

Bent u op zoek naar een 40 ft. bureaucontainer? Dan zullen wij deze vervaardigen uit 2 x 20 ft. bureaucontainers. 

Specificaties

- Afmetingen: standaardafmetingen beschikbaar, ombouw op aanvraag
- E-installatie: 400V/32A/5-polig DIN
- E-verwarming: 2 Kw
- Externe CEE stekker
- Verlichting (TL-lamp)
- Stalen deur
- Venster incl. rolluik (aantal overeenkomstig wensen van de klant)
- Robuust stalen frame, incl. cornercastings en vork heftruck lepelgaten
- Optimaal geïsoleerd en geluidsdicht
- Wanden uit gegalvaniseerd staal, moduleerbaar

Specificaties onder voorbehoud en op aanvraag.

Container foto's
Offerte

Bureelcontainers en containerwoningen: mobiel, veilig, robuust en kostengunstig! Heeft u interesse in de koop of huur van een bureaucontainer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande "contact"-button. Wenst u telefonisch contact, gebruik dan de "terugbelnotitie". Uw e-mailadres wordt bij de terugbelnotitie niet automatisch vermeld. 

<< terug volgende >>