/
Blog
/
Belgium Container Trading BVBA
26 september 2017

Belgium Container Trading BVBA

In 2015 heeft de firma BCT bvba een doorstart gemaakt als betrouwbare partner in de verkoop en verhuur van diverse zee- en opslagcontainers. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2010 gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige containers.

Vanaf het derde kwartaal verbreden we onze expertise in droge (standard dry van) containers met reefers (koelcontainers). We bieden nu diverse standaard en speciale zeecontainers vanuit ons eigen depot te Antwerpen. Met zusterbedrijven in Rotterdam en nabij Maaseik zijn we steeds in de mogelijkheid snel & servicegericht containers op te leveren. We hebben deze website gelanceerd rondom de lease, verhuur en verkoop van diverse koelcontainers.

Belgium Container Trading depot Antwerp: meer dan 15 000 vierkante meter terrein voor de exploitatie van onze containerhandel met een grote eigen containervloot dewelke vrijwel direct vrij te stellen valt! Hierbij een greep uit ons assortiment:

Dry Equipment
10’dv containers
20’dv containers
40’dv containers
40’hc containers
45’hc pallet wide containers

Reefer Equipment
10’hc reefer containers
20’hc reefer containers
40’hc reefer containers
45’hc pallet wide reefer containers

Special Equipment
10’hc insulated containers
20’hc insulated containers
40’hc insulated containers
45’hc pallet wide insulated containers
20’ OT containers
40’ OT containers
20’ flatracks (flushfolding)
40’ flatracks (flushfolding)

Al onze containers zijn uiteraard in algemeen goede staat. De koelcontainers worden geneutraliseerd en netjes bijgeschilderd waar nodig. Alle containers krijgen een geldige CSC keuring en de reefer motoren krijgen nog een Pre Trip Inspectie daarbovenop!

Wij garanderen u de beste prijs & service.

Meer nieuws