Containerdiensten

Containerdiensten

Belgium Container Trading is uw one stop adress voor de aankoop en verhuur van zeecontainers. Wij bieden een containerservice van A tot Z en houden alles in eigen beheer. Van de aankoop tot repair en verbouwing van de containers tot en met de levering. De hele opzet van ons bedrijf is op de wensen van onze klanten afgestemd en werken altijd met een eenvoudige prijsopbouw.

Praktisch alle containers kunt u bij ons kopen en huren. Desgewenst leveren wij deze ter plaatse. Ons wagenpark bestaat uit:


Normaal chassis: 
voor het standaard containertransport in en rond de haven beschikken we over multifunctionele containerchassis tot 45 ft. groot.
Kraanwagen:
onze kraanwagens hebben een capaciteit tot 45 MT en kunnen tot 6 meter ver reiken. Hiermee kunnen we haast alle lege containers op- en afladen. Is uw container echter beladen, dan opteren we voor de zijlader.
Zijlader:
een zijlader kan 20, 30, 40 en 45 ft. containers omslaan en heeft lift capaciteit tot 30 ton. Dit maakt een snelle en veilige handling van volle containers mogelijk. Overigens kan de zijlader 2 x 20 ft. containers tegelijkertijd afladen.
Diensten

Belgium Container Trading kan u van dienst zijn bij het transport alle types zeecontainers, zowel leeg als beladen. We kunnen uw container naar iedere locatie ter wereld brengen. Niet enkel transport over weg, maar ook per rails of over zee is mogelijk. Containerverscheping behoort ook tot ons service-pakket.

Belgium Container Trading, drievoudige kracht: verkoop/verhuur van zeecontainers, containermodificaties en transport.