Containertransport

Zeecontainer transport per vrachtwagen met platform, kraanwagen of zijlader. Wij zetten onze transportvloot graag in voor containervervoer van onze zeecontainers. Wij beschikken over platformwagens, waarbij u zelf de container lost. Indien u niet over eigen machines beschikt (kraan, heftruck,...) dan bieden wij u graag levering inclusief lossen aan, hetzij per kraanwagen of zijlader.

Contact opnemen

Onze transportvloot


Plateau wagen: 
Normaal chassis: wordt gebruikt voor het vervoer van volle en lege containers. De klant zorgt ter plaatse zelf voor het lossen van de zeecontainaer.
Kraanwagen: 
Zelflossende kraan: wordt gebruikt voor het vervoer, leveren en lossen van lege containers. Met een capaciteit tot ca. 6 ton leeggewicht kunnen we met onze kraanwagen tot 45 ft. high cube pallet wide containers afzetten op de locatie naar wens. Houdt er wel rekening mee, hoe zwaarder de container, hoe minder ver de reikwijdte.
Sideloader:
Zijlader: wordt gebruikt voor het vervoer, op- en afzetten van beladen containers. Met een capaciteit van ca. 30 ton kan uw beladen container parallel langs de wagen gelost of opgepikt worden.