About Us

Belgium Container Trading uw zeecontainerhandel, koopt, verkoopt en herstelt containers.

De container heeft onze manier waarop alle goederen op hun plaats belanden versneld. 
Of het nu uw kop koffie in de ochtend is of het bed waarop u slaapt.
Wellicht zullen veel van uw verbruiksgoederen in containers in een verdeelcentrum aangekomen zijn. Een groot deel van onze containers worden dan ook gebruikt door logistieke bedrijven en grootwarenhuizen. Voor eenvoudig, veilig transport of opslag.
Daarnaast vindt u onze containers ook op diverse bouwwerven. Als transportbox en goedkope opslagruimte voor allerlei bouwmateriaal. Beschermd tegen diefstal, schade en wijzigende weersomstandigheden. U kunt er dan ook voor kiezen de containers te laten spuiten in de bedrijfskleuren en te bestickeren. Wilt u de werf container voor opslag / transport en als werfkeet gebruiken? Dan bouwen we deze graag om tot combi-box met allerlei opties. Denk hierbij aan de montage van een elektro installatie, loopdeur, scheidingswand, venster of zelfs airconditioning.
Bekijk ons assortiment

Belgium Container Trading staat voor jarenlange ervaring in de conaintersector

We zijn daarnaast zeer blij met succesvolle samenwerkingen met grote productiehuizen en evenementenorganisatoren
Oa. Duitse RTL televisie, Groove Garden festival, Extrema, … hier worden de containers als decoratie of extra opslagruimte ingezet. Soms bestellen zij direct bij ons, soms gaat het via een tussenhandelaar. Contacteer ons gerust voor uw offerte op maat.
En natuurlijk vergeten we onze eindverbruikers niet. Belgium Container Trading probeert iedere klant gepast te adviseren. Of u nu één of een paar duizend containers wenst te bestellen. We staan steeds voor u klaar. Zowel private aankopen als zakelijke, KMO’s en multinationals. Onze container vervullen ieders doelstelling.

Wij zijn internationaal en transcontinentaal actief in de aankoop, verkoop en verhuur van alle soorten zeecontainers, zowel nieuw als gebruikt. Ons gespecialiseerde team staat daarbij garant voor de correcte uitvoer van container reparaties en modificaties.

Bestel vandaag nog jouw container bij BCT Containers

Bekijk assortiment