Export container kopen

Export container kopen

Zakelijk of particulier, wanneer u een grote hoeveelheid stukgoederen wilt exporteren is het gebruik van een container als transportverpakking aangewezen. Een container maakt van uw afzonderlijke lading direct één geheel.

Contact opnemen
Export container kopen

U kunt ervoor kiezen de container zelf beladen of laten stuffen. Er gelden internationale richtlijnen voor het veilig beladen van containers. Deze vindt u hier, enkel Engels en Duits. Stap 1 in de uitvoer van uw export plannen is echter de aankoop van een zeecontainer. Deze dient aan 3 basis vereisten te voldoen. Deze moet cargo worthy / wind- en waterdicht (CW/WWT) zijn en een geldige CSC-keuring hebben. Een CSC-plakaat maakt transport over weg, spoor en water mogelijk.

crane truck

Wenst u de container in de haven te beladen, dan rijden wij deze tegen minimaal tarief naar de gewenste kaai. Indien u de container thuis wilt beladen is dit mogelijk op chassis of op de grond. Als u niet op chassis, ca. 1 m hoogte, kunt beladen, wordt de container per zijlader afgehaald / getransporteerd. Onze transportvloot bestaat oa. uit normale vrachtwagens, kraanauto's en zijladers. Hierdoor kunnen wij transport tegen laagst mogelijk tarief garanderen.

Ook kunnen we de zeevracht voor u regelen. 

20 ft. standaard dry van containers (TUE), 40 ft. standaard en high cube containers worden het meest ingezet voor export.