Hoe veilig is de opslag van uw spullen in zeecontainers en opslagcontainers?

Zeecontainers zijn zeer sterk en veilig gebouwd. De veiligheid kan gewaarborgd worden als er hangsloten worden gebruikt op sluitstangen. We raden aan om een zeecontainer beugelslot te gebruiken. Wij verkopen het container beugelslot (high security) dat fungeert als slot van de 2 deur scharnier stangen van uw zeecontainer deuren. Hoe u uw container kunt beveiligen en uw waardevolle inhoud kunt beschermen? Extra beveiligingsfuncties zoals draagbare of draadloze alarmsystemen kunnen worden geïnstalleerd voor extra beveiliging. Met het solide container beugelslot beveiligt u uw goederen in de container effectief tegen onbevoegde toegang van derden. Het slot bestaat uit een stalen beugel die om de container deurstangen wordt geplaatst. Het slot is afgeschermd waardoor het doorboren moeilijk gemaakt wordt. Het slot wordt beschermd door een stevige stalen kap en kan niet zo eenvoudig worden doorgesneden met een kniptang.

U kunt het zeecontainer beugelslot op de container deuren vergrendelen door de twee helften in elkaar te schuiven. Schuif het beugelslot om de linker en rechter deurstangen van uw container, samendrukken, vergrendelen met de sleutel en klaar! Uw goederen zijn beveiligd. Zeecontainers kunnen standaard worden beveiligd met hangsloten. Belgium Container Trading, uw betrouwbare zeecontainer handel, adviseert u het zeecontainer beugelslot.

Het zeecontainer beugelslot biedt de volgende voordelen:
Het zeecontainer beugelslot is draagbaar en zeer eenvoudig te monteren
Het zeecontainer beugelslot is gemaakt van zeer duurzaam staal
Het zeecontainer beugelslot is zeer licht: ca. 1,5 kg

Beveilig uw containers tijdens het transport met robuuste beveiliging tegen onbevoegde toegang.

Helaas is ons zeecontainer beugelslot niet gecertificeerd. Ons zeecontainer beugelslot biedt een eenvoudige beveiliging tegen onbevoegd openen.

Wilt u een nog steviger, weerbestendig slot? Dan raden wij onze beam locks / balksloten aan.