8 ft. container

 2.350,00 excl. BTW

De 8 ft. container wordt vaak in de bouwsector gebruikt als opslagplaats. Door het relatief lage leeggewicht van ca. 740 kg zijn ze gemakkelijk te transporteren en dus flexibel inzetbaar. 8 ft. containers worden ook wel mini-boxen genoemd. Ze hebben een laadcapaciteit van ca. 6000 kg.

Een 8 ft. container heeft een laadcapaciteit van ca. 6.000 kg met een leeggewicht van ca. 740 kg.

Offerte aanvragen
Binnen 24 uur een offerte op maat
Zowel nieuwe als gebruikte containers
Verschillende eigen containerdepots
Eigen transportvloot met o.a. kraanauto's

Product informatie

Omschrijving

Bent u op zoek naar handige opslagoplossingen? Overweegt u daarom een 8ft container te huren? Deze compacte containers bieden namelijk een scala aan voordelen die uitermate geschikt zijn voor diverse toepassingen. Bij BCT vindt u kwalitatieve containers in allerlei formaten voor verkoop en verhuur. U heeft hierbij de keuze uit nieuwe modellen of tweedehands containers. Wij regelen alles met betrekking tot uw container, waardoor u een aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.  

De 8ft container uitgelicht 

De 8 ft. container wordt vaak in de bouwsector gebruikt als opslagplaats. Door het relatief lage leeggewicht van ca. 740 kg zijn ze gemakkelijk te transporteren en dus flexibel inzetbaar. 8 ft. containers worden ook wel mini-boxen genoemd. Ze hebben een laadcapaciteit van ca. 6000 kg. De container wordt geleverd met twee dubbele vleugeldeuren, maar een double-door systeem is ook mogelijk. De standaard configuratie voorziet de containers van houten vloeren, maar vraagt u gerust naar alternatieven. Stalen vloeren, geruite platen of lekvrije fundamenten wachten op uw verzoek. Zelfs de kleurenpaletten staan tot uw beschikking, klaar om te veranderen op aanvraag 

Afmetingen 8 ft container 

Onze containers hebben van de buitenkant een lengte van 2.44m en een breedte van 2.20m met een hoogte van 2.26m. De afmetingen van binnen zijn: 2.27m in lengte, 2.10m in breedte en 2.05m in hoogte. De doorrijhoogte is vervolgens in lengte 2.10m en de hoogte 1.94m. Onze containers zijn voorzien van insteekgaten, waardoor u ze ook makkelijk met een grote steekwagen kunt verplaatsen.  Meer weten over de afmetingen van een zeecontainer? Klik dan hier!

Waarom deze container van 8ft kiezen? 

Het huren van een 8ft container is een uitstekende optie voor wie ruimte wil besparen. Deze containers zijn klein genoeg om in beperkte ruimtes te passen, maar bieden toch voldoende opslagruimte. Of het nu gaat om extra inventaris voor uw bedrijf, seizoensgebonden decoraties of persoonlijke bezittingen, een 8ft container is de perfecte ruimtebesparende oplossing. In vergelijking met grotere containers zijn 8 ft containers bovendien vaak kostenefficiënter. U betaalt alleen voor de ruimte die u daadwerkelijk nodig heeft, waardoor u geld bespaart op onnodige opslagruimte. Dit maakt het huren van een 8ft container een budgetvriendelijke keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Toch liever een grotere container? Bekijk dan hier de rest van onze containers. Ook vind je hier een kleinere container, namelijk de 6ft container. 

Deze toepassingen zijn mogelijk 

Het huren van een 8ft container biedt verschillende toepassingen, waaronder: 

  • 8ft containers zijn ideaal voor het veilig opslaan van goederen, gereedschappen of inventaris. Of het nu gaat om huishoudelijke bezittingen of bedrijfsmateriaal, deze containers bieden bescherming tegen weersinvloeden en diefstal. 
  • Voor kleine bedrijven kan het huren van een 8ft container de perfecte manier zijn om extra voorraad op te slaan. 
  • Bouwbedrijven gebruiken vaak 8-voet containers om gereedschappen en materialen op de bouwplaats op te slaan. Ze zijn compact genoeg om gemakkelijk op de bouwplaats te plaatsen.

Een 8 voet container kopen of huren bij BCT 

Bij Belgium Container Trading kunt u een container van 8 voet kopen of huren. Wij verzorgen een snelle levering, eventueel zelfs met een kraanwagen. We proberen ons containerverhuur zo veel mogelijk in eigen beheer te houden, zodat u met al uw vragen bij ons terechtkunt. Bovendien kunt u bij ons containers op maat gemaakt aanvragen. Als u op zoek bent naar een container voor de export, dan kan dit ook. We hebben een vloot klaarstaan met exportcontainers met geldige CSC-keuring voor verscheping. Met de vrachtwagens van ons kunnen we een goede prijs aanbieden en een snelle levertijd.   

Afmetingen
Buitenafmetingen
Al onze afmetingen zijn circa afgerond.
Lengte
2.44
m
Breedte
2.20
m
Hoogte
2.26
m
BINNENAFMETINGEN
Al onze afmetingen zijn circa afgerond.
Lengte
2.27
m
Breedte
2.10
m
Hoogte
2.05
m
Doorrijhoogte
Al onze afmetingen zijn circa afgerond.
Lengte
2.10
m
Hoogte
1.94
m
Volume
Al onze afmetingen zijn circa afgerond.
Tarra ledig gewicht
740
kg
Beladingscapaciteit
6000
kg
Kubiek inhoud
10